Tell Me A Story

Maak een meespeelverhaal of schrijf je eigen verhaal. En deel deze met anderen. Speel in je eigen fantasie!
 
IndexKalenderGalerijFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Naruto shipudden

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Panda
Admin
avatar

Aantal berichten : 177
Registratiedatum : 28-04-14
Leeftijd : 24
Woonplaats : Bamboo bos

BerichtOnderwerp: Naruto shipudden    do 8 jan 2015 - 19:31


Gebaseerd op de anime naruto shippuden.

Verhaal van de anime hoeft niet gevolgd te worden. Anime karakters hoeven niet gespeelt te worden maar mag wel als je dat zelf leuk vind. Maak gerust je eigen ninja maakt niet uit van welke village hij/zij komt.

Er is een nieuwe village gekomen die mensen uit verschillende landen op lijd tot echte ninja's. mensen en ninja's kunnen hier wonen, een leven op bouwen, naar school gaan en verlieft worden totdat ze kinderen krijgen en alles weer opnieuw. ninja's worden in een groepje van 3 geplaatst en moeten missie's doen om geld te kunnen verdienen.

regels
- je karakter moet tussen de 16 en 24 jaar oud zijn.
- niet te overpowert voor iedere sterkte ook een zwakte!
- meisjes en jongens aantal het liefst gelijk houden

invul lijst
naam:
achternaam:
leeftijd:
uiterlijk: (of plaatje)
bio:
geboorte village:
chakra element: mogen er max maar 2 zijn! (Wind, vuur, licht, water, aarde, enzovoort)
specialitijden: (ninjustu, Genjutsu, Taijutsu, wapens)
Zwakte:

mijn karakter
naam: Mellanie
achternaam: Yume
leeftijd: 17
uiterlijk: mellanie heeft overdag zwart haar tot over haar schouders en een ponny die rond loopt mee met haar gezicht. (dus niet recht) bij het maanlicht krijgt ze heel mooi blond haar. haar ogen zijn wit (zoals neji)
bio: mellanie is is sinds haar derde woord dat ze sprak blind geworden. aan bijde ogen. dit was het gevolg van een van de zeldzaamste clans die er is. er zijn niet veel mensen die weten dat de clan echt bestaat en denkt dat het enkel een vabeltje is van lang geleden. dankzij haar clan is haar reuk, gehoor en gevoel (trillingen) erg verbeterd. als ze haar clan activeert ziet ze chacra's of aura's. verder ziet ze niets dan en zwarte omgeving. mellanie kan niet tegen lichaamelijke pijn en weet ook niet wat dit is. door haar clan geneest ze ontiegelijk snel van huid wonden. (geen bot breuken)
village: hidden moon
jitsu: mellanie kan elke jutsu leren door haar copiejutsu. zelfs clan gebasseerde jutsu's. helaas kost dit best veel chakra. van haar. ze laat haar chakra op aan de hand van de natuur zoals gras en bomen. vandaar dat ze speciale sandalen draagt. haar specialitijd en normaal manier van vechten is drukpunten, tayjutsu.
extra: snachts waneer de zon onder gaat valt mellanie meteen in slaap, dus ook als ze wandelt of iets doet. ze valt als een blok op de grond. haar lichaam word lood zwaar en nouwelijks te tillen. als onbekende mensen haar aan raken probeert ze diegenen in haar slaap te vermorden (terwijl ze ligt) ze pakt dus iemand zijn hand of arm stevig vast. door dit probleem zorgt ze dat ze altijd thuis is in haar geslote kamer.
zwakte: zodra haar voeten los van de grond komen ziet ze voledig nix (geen chakra's) en krijgt ze ook geen trillingen binnen die de natuur haar geeft. ze voeld dus alles via de grond. ze kan niet rennen en niet springen tijdens een gevecht. lopen doet ze ook nouwlijks het meeste blijft ze stil staan waneer het op vechte aan komt. hierdoor denkt men vaak dat ze een zwak meisje is die niet kan vechten. mellanie ziet shurkens niet aan komen omdat deze van een metaal soort zijn gemaakt. alles wat in delucht zweeft/vliegt voelt ze niet aan komen.
gevoelens: ze doet mensen niet graag pijn. en het liefst vermeid ze on nodige gevechten.
wapens: ze heeft kunai's met een ketting er aan zodat ze het wapen niet los laat. de kunai's zijn harpoenen en klappen uit zodra ze in iets vast zitten.
chakra element: Water, alles wat niet een water element is is 1/3 zwakker dan de normale sterkte.(die ze kopieert) lucht elementen kan ze niet kopieeren of na doen. deze lucht/wind jutsu's blijven open wonden als ze geraakt word.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://tell-me-a-story.actieforum.com
 
Naruto shipudden
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tell Me A Story :: Meespeelverhalen :: Anime & manga-
Ga naar: